» Vinn 60 % rabatt!

 
Minns ni MinBeauty.se som vi tidigare samarbetat med? Då delade vi ut en gratis rabattkod värt 15 % i deras webbshop - nu har ni chansen att få lösögonfransar för ett ännu billigare pris! Med 60 % av priset avdraget kostar ett par lösögonfransar mindre än 28kr - två par ca 55kr, osv. Det är ju sjukt billigt!
 
Gör såhär för att tävla:
 
Vinnaren kommer att lottas fram fredagen den 2 augusti. Du får en lott genom att helt enkelt kommentera det här inlägget.
För större vinstchans:

Alt. 1:
Skriv om tävlingen på din blogg och länka till det här inlägget och MinBeauty.se. Om du vill får du gärna använda bilden ovan. Länka till ditt inlägg i kommentaren till det här inlägget. (1 extra lott per inlägg)
Alt. 2: Skicka in en pictorial eller videotutorial till oss på beautyforlife@mail.com där du gör en sminkning och använder dig utav lösögonfransar. Glöm inte att skriva vilket namn du använde när du anmälde dig till tävlingen. (1 extra lott per pictorial/tutorial)
Alt. 3: Få åtminstone två vänner att delta i tävlingen. (Glöm inte att de måste nämna dig i sina tävlingskommentarer!) (1 extra lott för var 2 vänner som anmäler sig)
 

Lycka till! ♥


D
29 Juli, 2013 - 18:57 / BLOGG: http://megacupcakelife.blogg.se/

Härligt! Tack! :D

Svar: Är du med och tävlar? :)
beautyforlife.blogg.se

D
29 Juli, 2013 - 19:08 / BLOGG: http://megacupcakelife.blogg.se/

Här har ni! :)
Hoppas jag fatta allt rätt nu 0.0 Är svintrött! Hehe ^^
http://megacupcakelife.blogg.se/?tmp=42133

Svar: Kul att du är med och tävlar!Lycka till <3
beautyforlife.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?
Trackback