» Eyes Lips Face

 
Hej där ute i sminkvärlden! Jag tänkte tipsa om en väldigt bra sida nu, nämligen Elf! Elf står för EyeslipsFace. Det är en online shopping fylld med skönhet. Smink, borstar, nagellack osv! Genom att trycka här kommer du till elf's hemsida. 
 
Elfs linjer: Elf har 3 olika "smink-linjer", alla är i olika klasser. Essentials är den billigaste linjen och kostar runt 10-20 kr. Studio är den mer proffisga linjen, och kan bli runt 30-50 kr. Mineral är mineralsmink och priset är inte lika högt som studio, men tätt inpå.
 
Essentials: Essentials är linjen som har vita, plastiga förpackningar. Jag har själv 2 produkter ifrån essentials. Ögonskuggorna är ganska pigmenterade, läppstiftet är dock lite torrt, men pigmenterad. Man kan ta lite läppglans för att göra det mer krämigt.
 
Studio: Studio linjen ska vara den mest proffsiga linjen, med sina svarta, exklusliva förpackningar är den lite dyrare, bättre. Jag har ett bronzer från linjen, det är ett Golden bronzer, ger en solkysst shimmer i ansiktet!
 
Mineral: Mineral linjen är perfekt för nybörjare- och för proffsen! Du hör ju på ordet att det är mineral. Väldigt pigmenterade och bra produkter, tipsar!Kommentera inlägget här:


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?
Trackback